Метод трьох команд К123. ВОДНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

МЕТРОЛОГІЯ ТА СТАНДАРТИЗАЦІЯ

Індивідуальні завдання на період з 13.03 по 6.04 2020 р.

Увага! Для оновлення сторінки натисни сполучення клавіш CTL + F5

Завдання № 3. ЕТИКЕТКА

Обрати будь-яку етикетку продукту виготовленого в Україні. Привести детальний опис умовних знаків й позначень, які характеризують:

  1. метрологія - склад продукту (приведить приклад запису й аналіз наведеної інформації);
  2. стандартизація - відповідність ДСТУ або ТУ (наведить назву відповідного Нормативного документу);
  3. сертифікація - розширений опис умовних знаків Сетрифікації продукту.

Завдання підготувати в електронному вигляді у форматі текстового документу. Етикетку й відповідні знаки вставити у графічному форматі.

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Помічені неточності й порушення в інформації на етикетках підвищують бал оцінки.

Приведений порівняльний аналіз інформації на етикетках одного продукту у різних виробників про якість/безпеку - також підвищує бал оцінки.

Аналіз етикетки із знаками сертифікації про безпеку навколишнього середовища - підвищує бал оцінки.

Аналіз етикетки вітчизняного виробника із знаками сертифікації іноземних держав - підвищує бал оцінки.

ПРИМІТКА

Для отримання максимальної оцінки підготуйте три варіанти доповіді:

  1. - текст;
  2. - презентація;
  3. - формат HTML.

ПРИКЛАД

Приклад Завдання № 3 у форматі текстового документу


Повернутись на головну >>>